Header / Cover Image for 'Onverslaanbaar'
Header / Cover Image for 'Onverslaanbaar'

Onverslaanbaar

Jinny ontmoet de man van haar dromen en zijn vrienden op een feest. Ze vieren dat Quinten zojuist miljonair is geworden dankzij een wereldberoemde bestseller genaamd “Onverslaanbaar”: een episch boek dat alles goed doet en jong en oud gek maakt.

Ze verheugt zich op een romantische avond—tot een vriend van Quinten wordt vermoord. De rest van de vriendenkring is hoofdverdachte.

Onzeker wie te vertrouwen, vluchtend voor woedende fans en verdachte gebeurtenissen, bloeit een romance op met gevaar voor eigen leven.

Buy the book!

This book has been released! Use the link(s) below to purchase it.

Information

Remarks & More

Dit boek is origineel geschreven voor een schrijfwedstrijd. Ik heb overduidelijk niet gewonnen, maar vond het goed genoeg om zelf uit te geven. Het was de allereerste keer dat ik een thriller/romance voor volwassenen schreef. Bovendien vroeg de wedstrijd om als doelgroep “volwassen vrouwen” mee te nemen, wat dat dan ook mag betekenen.

Ik denk wel dat daar het probleem zat. Sommige karakters in dit boek komen nog steeds vrij jeugdig over, alsof het een jongerenroman is met slechts de leeftijden plus tien jaar. Misschien was dat de reden van afwijzing.

Hoe dan ook, ik maakte een simpele stijlvolle voorkant, vond de allergoedkoopste prijs die ze toestonden, en hoop dat her en der mensen toch genieten van dit korte verhaal.